Behandlingar

Följande priser kommer gälla från och med 1 September 2020. Befintliga priser finns på Boka Direkt.

Svensk klassisk massage

En djupgående massage med anpassat tryck som stimulerar blodflödet och ökar oxytocin därmed förbättrar cellulär syresättning. Denna massage ökar cirkulationen som förebygger och löser spänningar i muskler och leder. Samt stimulerar huden och nervsystemet. Lämplig för både avkoppling, värk och i förebyggande syfte.

Halvkropp 30 min450 kr
Helkropp 45 min600 kr
Helkropp 60 min 750 kr
Helkropp 90 min1200 kr

Idrottsmassage

Idrottsmassage är en terapeutisk behandling som riktar sig till den som vill ha en mer djupgående massage eller har mer specifika smärtproblem: spänningshuvudvärk, ryggsmärtor, tennisarmbåge, falsk ischias, nackspärr, nedsatt rörlighet och idrotts- eller arbetsrelaterade skador.

Vid första besöket identifierar vi tillsammans problemområden och lägger upp en plan för framtida behandling, som följs av massage och övningar du kan göra hemma.

Halvkropp 30 min450 kr
Helkropp 45 min600 kr
Helkropp 60 min750 kr
Helkropp 90 min1200 kr

Terapeutisk behandling

Taktil massage är en mjuk helkroppsbehandling som ges med långsamma och medvetna strykningar på framsidan och baksidan av kroppen i en viss struktur. Som mottagare är du inbäddad under handdukar och filt, endast den kroppsdel som skall beröras exponeras. Det primära syftet med taktil stimulering är att genom beröring frigöra välmående hormonet oxytocin, som har en rad positiva effekter på hälsan. Effekterna av beröring och ökat oxytocin i blodomloppet skapar lugn och ro på djupet, stärker immunförsvaret, smärtlindrar, höjer smärttröskeln och påskyndar läkning av sår. Det ökar även kroppens förmåga att effektivisera inlärning, förbättrar minnet, sänker blodtrycket och förbättrar matsmältningen. Taktil behandling är lämplig för dig som har besvär som fibromyalgi, stressymtom och smärta.

90 min1200 kr